Skip to content

Få succes som foredragsholder

Køb din adgang til One2speaks digitale kursus, hvor foredragsholder Anders Gisselmann, klæder dig på med alt det, du skal vide for at få succes som foredragsholder. Når du har købt adgang, får du en mail med login, og du får ubegrænset adgang til kursusplatformen.

1.596,00 kr.

Nu kan du få adgang vores nye digitale kursus og kursusplatform “Få succes som foredragsholder”. Her klæder foredragsrådgiver, Anders Gisselmann, dig på med alt, du skal vide, hvis foredragskøberne skal vælge netop dig. 

Det hele er samlet på en særlig kursusplatform, som består af:

 • 10 video- og undervisningsmoduler, du kan se igen og igen.
 • Tematiske artikler, der giver dig svar og anvisninger.
 • Skabeloner og materialer, du kan bruge til at øge din kommercielle succes.

Med adgang til kursusplatformen får du konkrete svar på svar på:

 • Hvordan foredragsmarkedet fungerer.
 • Hvordan du slår hul på bylden og får gang i afsætningen af dine foredrag.
 • Hvordan du kan sammensætte din foredragsforretning.
 • Hvordan du præciserer dit emne og skaber dig en niche.
 • Hvordan du får en højere pris på dine foredrag.
 • Hvilken salg- og genbooking indsats, der vi understøtte en opadgående spiral.
 • Hvem der kan være relevante samarbejdspartnere i markedet.
 • Hvordan andre foredragsholdere har fået markant succes.

På platformen får du desuden en konkret to-do-liste, en skabelon til prisfastsættelse og forslag til bookingkontraktens indhold, så du altid er sikret i tilfælde af aflysning/flytning af dine foredrag.

Hvem vil have glæde af kurset og kursusplatformen?

Kursusplatformen er relevant for dig uanset din erfaring som foredragsholder. Det vigtigste er at du er kommerciel foredragsholder – altså at du gerne vil holde foredrag og have penge for det.

Det er relevant for dig, som er klar til at søsætte indsatser og få skærpet din kommercielle tilgang. Dig, som ønsker anvisninger, der ikke mindst  sikrer, at du som foredragsholder ikke bruger en masse tid og penge på aktiviteter, der alligevel ikke vil giver dig øget omsætning.

Din underviser på den digitale kursusplatform

På kursusplatformen møder du Anders Gisselmann, som står for undervisningen og har udviklet alt materialet.

Anders har siden sommeren 2000 haft sit altoverskyggende fokus på at udvikle og markedsføre foredragsholdere og gøre dem attraktive for relevante køberne.

Han har bidraget til opbygningen af et utal af personlige foredragsbrands og har samarbejdet med en lang række af Danmarks mest succesfulde foredragsholdere. De fleste er ukendte i den brede offentlighed, men efterspurgte som foredragsholdere på deres felt. I 2000 startede han sit første foredrags -og managementbureau. Senere overtog Athenas hans foredragsholdere i Danmark, mens Anders istedet satte fokus på rådgivning af foredragsholdere og opstart af Athenas´ afdelinger i Norge, Sverige og Tyskland. Dertil opstarten af Tikko.dk, der i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter.

Se uddrag af foredragsholdere, Anders har arbejdet med her.

Se hvad foredragsholdere fortæller om samarbejdet med Anders her.

Har du spørgsmål til vores kurser, ringer vi dig meget gerne op

Finder du vores kurser interessante men har spørgsmål du ønsker afklarer før du vil tilmelde dig, så lad os endelig afklare. Ring til mig på nedenstående nummer eller udfyld formularen, så kontakter jeg dig.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Foredragsrådgiver og underviser