Skip to content

Det siger foredragsholderne...


Tusind tak. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var “høj”, da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist.
Tina Kold Jensen, Cand. Med. Professor og forsker 

Nærvær, umage og generøsitet, det er dig. Du har øje for alt fra de store linjer i min virksomhed og ned til detaljerne i min optræden. Det er en kæmpe glæde at arbejde sammen med dig. Du er guld værd! 
Birgithe Kosovic, Forfatter

Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu får jeg 45.000 kroner for mine foredrag.
Martin Thorborg, IT-Iværksætter og Adm. direktør i Dinero

5 ud af 5 Othello lagkager. Må bare sige at der kursus gjorde en kæmpe forskel for mig og mit 2019 har været fantastisk. Tak Anders!
Niels Honoré alias “Altæderen”, Fysioterapeut, forfatter og foredragsholder.

Af hjertet tak for i dag. Endnu engang både super hyggeligt og top inspirerende!
Christian Ørsted, Forfatter og ledelsesrådgiver

TUSIND TAK for en fantastisk kursusdag med dig for bordenden. Kæmpe fornøjelse og oplevelse at deltage i. Man kan jo godt sige, at det er et modigt emne at undervise i – nemlig hvordan andre skal holde et godt foredrag. Men du bestod ”testen” med glamour – et STORT 12-tal fra mig”.
Tine Brodersen, Seniorkonsulent, ArbejdsmiljøCentret A/S

Jeg vil bare skrive til dig, at jeg var meget, MEGET glad for kurset i fredags. Så mange brikker faldt på plads, så mange spørgsmål blev besvaret. Vidunderligt! TAK for et virkelig GODT kursus, Anders!”
Lars ThiesgaardTegnefilmsinstruktør og dubber

Tusind tak for et virkelig godt og super inspirerende kursus. Jeg var overhovedet ikke i hopla da jeg kom, men for mig fløj dagen af sted, og jeg vendte hjem fuld af begejstring og inspiration.
Louise Colding, Forfatter & byrådsmedlem i Hillerød

Uden Anders var jeg aldrig blevet professionel foredragsholder. Længere er den ikke.
Anders Bjørk, tidl. jurist og nu professionel foredragsholder

Tak for et super godt kursus i fredags! Jeg var virkelig begejstret for dagen (og jeg er ikke nem at begejstre…), og fik meget mere ud af at deltage, end jeg havde turdet håbe på. 
Ann Hermansen, Familiechef, Randers Kommune

Anders er mit forkromede overblik i et ugennemsigtigt foredragsmarked.
Henrik Krogh, Ledelses- og stressekspert

Endnu engang tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen. Så endnu engang tusind tak.
Nina Brünés, Faglig konsulent for socialsygeplejerskerne, Region Hovedstaden.

Anders Gisselmann bærer alene skylden for, at jeg bliver booket, genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bittesmå (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcist i det skab, som gør det vedkommende. Og sjovt!
Anette Kristine Poulsen, Beauty-blogger og skønhedsekspert på TV2

Anders´ indflydelse på min foredragskarriere kan ikke måles på en almindelig skala. Han har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observeringer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag. Anders har støttet mig som menneske igennem de tider, hvor tingene har været mere end svære. Det er en støtte som ikke kan gøres op i penge, og som ikke mange mennesker evner.
Rune Strøm, professionel foredragsholder

Jeg vil lige takke for helt igennen inspirerende og lærerig dag i går, den har allerede efterladt sig et stort indtryk 🙏
Allan Frydenrejn Kristensen, Partner, ViNatur

Det var enormt givtigt og spændende. Selvom vi har haft om lignende emner som præsentationsteknik og storytelling tidligere, så synes jeg dette var langt mere nærværende og brugbart, da det kom ind til kernen af et godt foredrag.”
Lasse Dahl, Strategi & Udvikling, HR – Aarhus Kommune

Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!
Michèle Bellaiche, Vært på TV2

Tænker på dig hver gang jeg er ude og holde foredrag. Tak for tips osv.
Camilla Lindemann, Foredragsholder, “Kan Bedstemor gå i cowboystøvler?”

Tak for en fantastisk dag. Havde glædet mig og havde store forventninger – gik hjem med +50%.
Marianne Bolvig, Kommunikationsekspert

Tak for en virkelig fin dag igår. Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig – din kompetance og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle – og jeg tror, alle følte sig set.
Gitte Jørgensen, Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

Dejligt, at opleve stadig at kunne blive “høj” af et kursus. Det kræver en præstation af underviseren, som han evnede. 
Gerda Bruhn, Sundhedspaletten

Mange tak for et rigtig godt kursus! MEGET anvendeligt, vel struktureret og gode forhold.
Katarina Ammitzbøll, MF, Cand.Scient Soc & LMM

Kan varmt anbefales! Det siges “når diciplen er rede er mesteren der.” Der sad jeg “diciplen”, foredragsholder gennem 30 år, den 4/12-2019 og modtog inspirerende indsigter og ny viden fra en 30 år yngre “mester”. Af hjertet tak Anders.
Gunhild Weisbjerg, blogger på Stiften.dk

Anders’ imponerende viden, passion for faget og gode råd har både fokus på det at holde bevægende og værdiskabende foredrag, men også at sikre sig, at der rent faktisk er købere, der vil betale for dem. Det er helt klart den bedste investering, jeg har gjort i mig selv og min virksomhed.
Tommy Krabbe, Foredragsholder og Ildsjæl

For mig var det som professionel foredragsholder og konsulent en kæmpe fordel at have Anders som sparringspartner.
Martin Ågerup, Direktør i Cepos

“De aller aller bedste anbefalinger herfra! Anders er fantastisk dygtig!”
Kristina May Pries, Managing Director, AM Copenhagen

Jeg er dybt imponeret af dig og synes du om nogen altid rammer på kornet. Dine input er fremragende.
Gitte Hornshøj, professionel foredragsholder hos Athenas

Klart et af de mest inspirerende kurser jeg har deltaget på! Har fået en masse konkrete redskaber med hjem, der kan arbejdes videre med.
Dina Alminde Ambæk

Mange tak for et godt kursus i Aarhus. Det var virkelig inspirerende, og jeg ser dig som en stor kapacitet på foredragsområdet. Specielt din helt nede på jorden facon kan jeg godt lide. Stor respekt for dig og din måde at gå til emnet på.
Bodil Johanne Jørgensen, Rådgiver

Tusind tak for en spændende, sjov og indsigtsfuld dag- mange tanker er sat i gang.
Pernille Koch, Skuespiller og performer

1000 tak for en god dag i Designmejeriet. Rigtig god dag og igen mange tak for masser af gyldne og brugbare inspark. 
Susanne Ebbesø, encompass

Tusind tak for sidst, mega spændende kursus og medkursister. Masser af brugbar viden og super fint tilsendt materiale både før og efter kurset 👍😀
Pia Mølholm, Indretningsarkitekt
 

I Anders har jeg mødt en ben-ihærdig kæmper – for publikum, tilhørerne, kursisterne – får dé nu, hvad der er behov for – og ikke kun en ”tale og fyrre Power Points”. Anders ved hvad forvandler et publikum.
Jens Arentzen Foredragsholder, skuespiller og instruktør

1000 tak for en utrolig inspirerende dag i fredags. Jeg var så inspireret, at jeg måtte i gang med noget med det samme.    
Bjarne Toftegård, Stressekspert

Tak for din mail og for dine mange gode råd i mødet. Jeg var ret imponeret af din viden og gode måde at formidle den på
Tune Hein, Ledelses -og organisationsekspert

Jeg vil bare sige tak for et godt nyhedsbrev og en super professionel tilgang til tingene.
Ulrik Lynge, Konsulent og foredragsholder

Mange tak for sidst fra mig – det var en helt fantastisk inspirerende dag i fredags. Jeg er ikke færdig med at summe over alle de inputs, du gav os – arbejder på at få det integreret bedst muligt til et/flere foredrag. Mit fundament omkring opbygning af foredrag er i den grad blevet stærkere, som var en vigtig milepæl for mig.
Maja V. Thomassen

Tak for i går. Det var en fantastisk dag med masser af input, nu skal vi bare have det omsat. Vil gerne rose dig for måden at undervise på og navnlig, at du havde sat dig ordentlig ind i hver enkelt deltager, man følte sig meget velkommen.
Marianne Deleuran, Cirkusdirektør, Cirkus Mascot

Har du spørgsmål til vores kurser, ringer vi dig meget gerne op

Finder du vores kurser interessante men har spørgsmål du ønsker afklarer før du vil tilmelde dig, så lad os endelig afklare. Ring til mig på nedenstående nummer eller udfyld formularen, så kontakter jeg dig.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Foredragsrådgiver og underviser