Skip to content

Lær at bygge et stærkt foredrag

På dette meget populære 1-dags kursus, får du som ny eller erfaren foredragsholder en konkret og unik indsigt i, hvordan du opbygger et stærkt foredrag, der tilfredsstiller de krav som købere og deltagere på foredragsmarkedet aktuelt stiller.

Kurset er lavet for at du som foredragsholder ikke bruger tid på at gå i en forkert retning. Jo før du får klarhed over indholdet og retningen på dit foredrag, jo hurtigere vil du kunne blive relevant med dit foredragsprodukt og dermed blive booket.

Indholdet bygger på 21 års erfaring og analyse af mange hundrede foredrag. Dagens underviser er den erfarne foredragsrådgiver Anders Gisselmann, der har bidraget til og selv skrevet adskillige foredrag, der har opnået succes for både nye og erfarne foredragsholdere. Anders sidder dagligt i spændingsfeltet mellem foredragskøbere, foredragsbookere og foredragsholdere.

På dagen sætter han en ramme om sine tanker, så du som foredragsholder får klarhed over, hvad et godt foredrag kræver i dag. Hvad skal foredraget indeholde for at nogen har behov for at købe det?


På dagen bliver du bl.a. guidet igennem følgende:

  • Foredragsmarkedet og hvor dit foredrag hører til i markedet.
  • Introduktion af dig som foredragsholder.
  • Foredragets faser fra anslag til afrunding.
    Deltagerne får udleveret Anders´ foredragsskabelon.
  • Metoder til at skabe deltagerreaktioner/ involvering.
    Herunder brugen af humor, storytelling, indrømmelser mv.
  • Tilpasning til kunden, herunder fastlæggelse af indhold, varighed, pauser, øvelser mv.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage på dagen, hvad enten du arbejder med et helt nyt foredrag eller ønsker at opgradere et eksisterende foredrag. Du kan deltage hvad enten du er ny eller erfaren foredragsholder og har foredrag som en større eller mindre del af dit virke.

Der er et maksimum på 12 deltagere pr. kursusdag.

Før dagen vil Anders sætte sig ind i din aktuelle situation som foredragsholder – denne indsigt bruger han målrettet på dagen til at guide dig individuelt.

Dagens underviser
HD(A), Anders Gisselmann

Anders har i 21 år haft et dagligt intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret adskillige foredrag og gør det fortsat.

Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det.  

Din investering

Prisen for at deltage på dagen er 
kr. 2.990 + moms, inkl. handouts og fuld forplejning.

Tilmeld dig her

IDA Mødecenter, København
9/12-2022, kl. 09:00-16:30
Tilmeld

Din investering
Kr. 2.990 + moms
inkl. handouts og fuld forplejning

 

Tilmeld dig her

IDA Mødecenter, København
9/12-2022, kl. 09:00-16:30
Tilmeld

Din investering
Kr. 2.990 + moms
inkl. handouts og fuld forplejning

Maks. 12 deltagere pr. dag

Har du spørgsmål til vores kurser?

Er du i tvivl om hvilket af vores kurser, der bedste dækker dit behov, så skriv eller ringe endelig til os.

Eller udfyld formularen her, så ringer vi dig op.