Skip to content

Byg et stærkt foredrag


På dette meget populære 1-dags kursus, får du som ny eller erfaren foredragsholder en konkret og ganske unik indsigt i, hvordan du opbygger et stærkt foredrag, der tilfredsstiller de krav som købere og deltagere på foredragsmarkedet aktuelt stiller.

Kurset er lavet for at du som foredragsholder ikke bruger tid på at gå i en forkert retning. Jo før du får klarhed over indholdet og retningen på dit foredrag, jo hurtigere vil du kunne blive relevant med dit foredragsprodukt og dermed blive booket.

Indholdet bygger på 22 års erfaring og analyse af mange hundrede foredrag. Dagens underviser er den erfarne foredragsrådgiver Anders Gisselmann, der har bidraget til og selv skrevet adskillige foredrag, der har opnået succes for både nye -og erfarne foredragsholdere.

Anders har i mange år siddet i spændingsfeltet mellem foredragskøbere, foredragsformidlere og foredragsholdere. På dagen sætter han en ramme om sine tanker, så du som foredragsholder får klarhed over, hvad et godt foredrag kræver i dag. Hvad skal foredraget indeholde for at nogen har behov for at købe det? Hvad er skal du gøre mere af og hvad skal du stoppe med at gøre.

På dagen bliver du bl.a. guidet igennem følgende:
• Foredragsmarkedet og hvor dit foredrag hører til i markedet.
• Foredragets faser fra introduktionen af dig. Fra anslaget til afrundingen.

Deltagerne får udleveret Anders´ foredragsramme, der bl.a. omhandler:
• Din balance mellem din faglighed og personlighed som foredragsholder.
• Metoder til at skabe involvering.
• Humor, storytelling, indrømmelser mv.
• Tilpasning til kunden og det enkelte foredrag

Hvem kan deltage?
Du kan deltage på dagen, hvad enten du arbejder med et helt nyt foredrag eller ønsker at opgradere et eksisterende foredrag. Du kan deltage hvad enten du er ny eller erfaren foredragsholder og har foredrag som en større eller mindre del af dit virke.

Om underviseren

Anders Gisselmann har i 23 år haft et intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt.

Han har udviklet, skrevet og implementeret mere end 300 foredrag og gør det fortsat. Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det.

I en lang årrække har han været rådgiver for Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her var han bl.a. ansvarlig for opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland, ligesom han var med i opstarten og navngivningen af Tikko.dk, der er i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter.

Læs mere om Anders

Din investering

Prisen for din deltagelse er kr. 2.990 + moms

Inklusiv fuld forplejning og materialer

Tilmeld dig
"Byg et stærkt foredrag"

27. okt. 2023, Aarhus
Tilmeld dig her

03. nov. 2023, København
Tilmeld dig her

AKTUELLE KURSER

Forfatter og foredragsholder

Læs mere og tilmeld dig her

Byg et stærkt foredrag
Læs mere og tilmeld dig her

Få succes som foredragsholder
Læs mere og tilmeld dig her

Har du spørgsmål til vores kurser?

Er du i tvivl om hvilket af vores kurser, der bedste dækker dit behov, så skriv eller ringe endelig til os.

Eller udfyld formularen her, så ringer vi dig op.