Skip to content

Anders Gisselmann


HD(A), Anders Gisselmann (f.1975
)

I 22 år har han haft et intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret adskillige foredrag og gør det fortsat.

Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det. Han er fortsat agent for en række foredragsholdere.

I en lang årrække har han været rådgiver for Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her var han bl.a. ansvarlig for opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland, ligesom han var med i opstarten og navngivningen af Tikko.dk, der er i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter.

Anders Gisselmann er selv aktiv foredragsholder -og underviser i det private -og offentlige erhvervsliv indenfor emner som public speaking, presentation skills og personlig branding.

Se udvalgte foredragsholdere, Anders har arbejdet med

Hvad fortæller foredragsholderne om Anders?

Kontakt Anders Gisselmann

Har du spørgsmål eller forespørgsler, som vedrører Anders Gisselmann, så brug gerne nedenstående formular.