Udtalelser

Foredragsholder Tina Kold Jensen

Tusind tak. Så let kan det sige. For en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende dag. Jeg var "høj", da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele weekenden. Jeg sad fuldstændig koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist. Er helt "breathtaken" af din kæmpestore erfaring og viden.

Tina Kold Jensen
Cand.Med, Professor, forsker og journalist.

 

Tak for en virkelig fin dag igår. Dejligt og inspirerende at blive undervist af dig - din kompetance og seriøsitet lyser ud af dig. Jeg var også meget imponeret af dit nærvær og din evne til at rumme alle - og jeg tror, alle følte sig set.
Gitte Jørgensen, Forfatter, coach, underviser og journalist (DJ)

Gitte Jørgensen

Tak for en fantastisk dag. Havde glædet mig og havde store forventninger – gik hjem med +50%.
Marianne Bolvig
Kommunikationsrådgiver og underviser

Marianne Bolvig
Martin Thorborg

Anders har hjulpet mig hele vejen fra jeg fik 3 flasker rævepis for mine foredrag. Nu får jeg 35.000 kroner for mine foredrag.

Martin Thorborg, IT-Iværksætter og Adm. direktør i Dinero

 

Anders´ indflydelse på min foredragskarriere kan ikke måles på en almindelig skala. Den bryder rammerne. Han har været en konstant støtte til at levere bedre og skarpere foredrag. Igennem pisseirriterende men utrolig præcise observeringer, har han provokeret, udfordret og forbedret hver eneste aspekt af mine foredrag. Anders har støttet mig som menneske igennem de tider, hvor tingene har været mere end svære. Det er en støtte som ikke kan gøres op i penge, og som ikke mange mennesker evner.

Rune-Strøm

Rune Strøm, professionel foredragsholder hos Athenas

Anette Kristine Poulsen - 2

Anders Gisselmann bærer alene skylden for, at jeg bliver booket, genbooket og har en fest med mine foredrag. Lige fra manus til vejrtrækning til alle de bittesmå (og store) afgørende fif, der får et foredrag til at sidde præcist i det skab, som gør det vedkommende. Og sjovt!
Anette Kristine Poulsen, Beauty-blogger og skønhedsekspert på TV2

 

Endnu engang tusind tak for dit bidrag på vores todages seminar. Du var helt eminent og alle socialsygeplejersker gav dig fantastisk ros efterfølgende! Vi har virkelig fået noget brugbart med og min klare fornemmelse er, at vi hver især har fået nogle unikke redskaber til at skrue et nærværende, levende og inddragende foredrag sammen. Så endnu engang tusind tak.

341734

Nina Brünés, Faglig konsulent for socialsygeplejerskerne, Region Hovedstaden.

Henrik_Krogh

Anders er mit forkromede overblik i et ugennemsigtigt foredragsmarked.
Henrik Krogh, Ledelses- og stressekspert

 

Jeg er dybt imponeret af dig og synes du om nogen altid rammer på kornet. Dine input er fremragende.
Gitte Hornshøj, professionel foredragsholder hos Athenas

Gitte Hornshøj
Dina-Al-Erhayem

Anders er givende, generøs, ansvarsfuld og jeg ved, at han vil gøre alt for at jeg får succes – med hjertet på rette sted.
Dina Al-Erhayem, Skuespiller og konferencier

 

For mig var det som professionel foredragsholder og konsulent en kæmpe fordel at have Anders som sparringspartner.
Martin Ågerup, Direktør i Cepos


Martin Aagerup
Thorsten Thorstein

Tak for et meget lærerigt kursus med betydelig spark-i-røven-effekt og med en ekstrem god stemning. Tak for et super kursus.
Thorstein Thomsen, Forfatter

Mange tak for et rigtig godt kursus! MEGET anvendeligt, vel struktureret og gode forhold.
Katarina Ammitzbøll, Cand.Scient Soc & LLM 

Katarina Amnitzbøl
Tommy Krabbe

Anders’ imponerende viden, passion for faget og gode råd har både fokus på det at holde bevægende og værdiskabende foredrag, men også at sikre sig, at der rent faktisk er købere, der vil betale for dem. Det er helt klart den bedste investering, jeg har gjort i mig selv og min virksomhed.
Tommy Krabbe, Foredragsholder og Ildsjæl

 

Tak for endnu et fantastisk nyhedsbrev. Det er ligesom juleaften, hver gang jeg skal åbne et nyt :-D. Tak fordi du er en super positiv støtte for mig på dette område.
Thomas Grønnemark

Thomas Grønnemark
anders colding

Tak for et meget inspirerende møde, som gav mig stor tillid til dig som person og endnu mere blod på tanden til at udvikle mig som foredragsholder.
Anders Colding-Jørgensen, Social Media ekspert

Tusinde tak for en særdeles inspirende dag! Indtrykkene skal lige bundfælde. Vi var dog alle enige om at det så absolut ikke var spild af tid, så lidt afhængig af hvor vi går i stå vil vi formentlig gerne hive fat i dig igen på et senere tidspunkt, hvis du tænker vi ikke er håblåse 🙂
Jakob Steinaa
Elkursus.dk

Jakob Steinaa, Andersgisselmann, reference
Christian Carl, Anders Gisselmann, Reference

Hej Anders.

Tak for en virkelig god dag.

Du kan dit shit !!!!
Christian Carl Christiansen 

Jeg vil bare sige tak for et godt nyhedsbrev og en super professionel tilgang til tingene.
Ulrik Lynge, Konsulent og foredragsholder

Ulrik Lynge
Tune Hein

Tak for din mail og for dine mange gode råd i mødet. Jeg var ret imponeret af din viden og gode måde at formidle den på
Tune Hein, Ledelses -og organisationsekspert

1000 tak for dine råd. Du har sat mange tanker i gang, som lige skal fordøjes. På den gode måde. Endnu engang tak, det var meget brugbart for mig.
Lykke Zina Olsen, Foredragsholder

Lykke Zina Olsen
FEMINA Christian Bitz interview af Tine Bendixen

I dag kan jeg slet ikke forestille mig at skulle undvære Anders.
Christian Bitz, Cand.scient Human Ernæring

Anders Gisselmann er knivskarp, humoristisk og yderst sympatisk. Han er ganske enkelt den bedste sparringspartner, man kan ønske sig!
Michèle Bellaiche, Vært på TV2


Michelle Bellaiche2
Bjarne Toftegård

1000 tak for en utrolig inspirerende dag i fredags. Jeg var så inspireret, at jeg måtte i gang med noget med det samme, så jeg har allerede lavet opdateringer på hjemmesiden, hvor ydelser, inkl. foredrag er blevet meget mere synlige. Nu sidder jeg og laver den lektie, vi fik, med målsætninger.
Bjarne Toftegård, Stressekspert

I Anders har jeg mødt en ben-ihærdig kæmper – for publikum, tilhørerne, kursisterne – får dé nu, hvad der er behov for – og ikke kun en ”tale og fyrre Power Points”. Anders ved hvad forvandler et publikum.
Jens Arentzen Foredragsholder, skuespiller og instruktør

Jens Arentzen
Gerda Bruhn

Dejligt, at opleve stadig at kunne blive “høj” af et kursus. Det kræver en præstation af underviseren, som han evnede. Tak for et godt kursus.
Gerda Bruhn

Tak for ”SPEED” kurset i sidste uge. Det gav mig blod på tanden – lidt mere end jeg faktisk havde forventet. Så det kan du tage som et solidt kompliment.
Kaare Breinholt, CEO

Kaare breinholt
Eva Zelander

Tak for et totalt godt kursus. Jeg fik bare så meget brugbart med hjem! Og må straks signe op til dit næste, om det at blive bedre til også at holde selve foredraget;)
Eva Zelander

Mange tak for et godt kursus i Aarhus. Det var virkelig inspirerende, og jeg ser dig som en stor kapacitet på foredragsområdet. Specielt din helt nede på jorden facon kan jeg godt lide. Hvis du har relevante kurser i fremtiden, deltager jeg gerne. Stor respekt for dig og din måde at gå til emnet på.
Bodil Johanne Jørgensen, Rådgiver

Bodil Johanne Jørgensen
Pernille Koch

Tusind tak for en spændende, sjov og indsigtsfuld dag- mange tanker er sat i gang.
Pernille Koch, Skuespiller og performer

På hans direkte, knivskarpe men omsorgsfulde facon flytter han dig derud hvor alting flyder sammen og bliver en succes du ikke kunne have skabt selv.
Soulaima Gourani, Virksomhedsrådgiver

FEMINA 04.02.2014.
Bestilt af Dorte Mosbæk.
© clausboesen.dk
Mark Mayland

Jeg blev meget inspireret af Anders fra One2speak. Jeg gik fra inspirationsdagen med ny viden og stof til efter tanke. Har du en foredragsholder i maven, så kan jeg varmt anbefale at deltage i et forløb hos Anders Gisselmann.
Mark Mayland

Klart et af de mest inspirerende kurser jeg har deltaget på! Har fået en masse konkrete redskaber med hjem, der kan arbejdes videre med.
Dina Alminde Ambæk

Dina Alminde
Per Rasmussen, Stomp

Tak for et helt fantastisk kursus i går. Jeg var ærligt talt smadret i hovedet, da jeg hilste af, men på den fede måde. Jeg har fået indsigt i området, mødt andre foredragsholdere med lignende overvejelser, og fundet inspiration til at gribe projektet an. Ikke mindst er jeg meget inspireret af din seriøse tilgang til at ”konceptuere” eller gennemarbejde foredraget og gøre sig umage.

Per Rasmussen, Stomp