Rådgivning

Savner du sparring omkring dine foredrag eller din kommercielle retning og udvikling som foredragsholder, kan du aktuelt booke One2speaks foredragsrådgiver Anders Gisselmann til sessions og forløb.

Sessions afholdes som udgangspunkt i Tower77 i Søborg, hos foredragsholderen eller digitalt via et af de gængse værktøjer. Det anbefales altid at første session er med fysisk fremmøde.

One2speak tilbyder dig hjælp på følgende områder:

Individuel kommerciel sparring
For dig der er foredragsholder og har brug for hjælp til at placere dig relevant og markant på foredragsmarkedet. Fokus på dit produkt, din markedsføring, dit salg, dit brand mv.

Opbygning af hjemmesideunivers
Sammen med dig udvikler vi foredragstekster, en stærk profiltekst og den menustruktur vi mener er bedst. Vi opbygger din nye hjemmeside, nyhedsmailformular mv. så du har en base for dine foredragsaktiviteter.

Manuskriptskrivning eller udvikling
Vi hjælper dig med at skabe et stærkt behovsdækkende foredragsmanuskript, som enten foredragskøbere eller deltagere har brug for.

Individuel træning af dit foredrag / præsentation
Fokus på din performance, stil, form, indhold, humor, involvering mv. Forløbet planlægges individuelt. Kan bookes hvad enten du har et færdigt foredrag, er i opstart eller i proces.

ForedragsFeedback
Du har et konret foredrag i kalenderen. Anders Gisselmann kommer og overværer dette og du får en ærlig og konstruktiv feedback. Den kan være både på indholdet, på din performance og indeholde forslag til justeringer i måden du agerer kommercielt.

Gennemlæsning af kontrakter
Som forfatter og/ eller foredragsholder vil du ofte skulle entrere med eksterne virksomheder, som forlag og arrangører. Få din kontrakt gennemlæst, så du står bedst muligt i samarbejdet.

Agentarbejde
Søger du et samarbejde med et foredragsbureau eller et forlag, skal du være godt forberedt. Få hjælpe til at lave et setup, så du kan være seriøs overfor de samarbejdspartnere du søger.