Patrick Larsen

Patrick Larsen

Foredrags- og præsentationstræner

Patrick Larsen kan engageres til workshops og 1-1 træning og sparring for foredragsholdere og andre formidlere – heriblandt underviseren, konsulenten, facilitatoren og lederen, der ønsker at styrke kvalitet og performance ved foredrag, oplæg og præsentationer. 

 

 

Patrick kan bl.a. tage udgangspunkt i:

- Din formidlingsstil - styrker, talenter og udvikling
- Samspillet med og inddragelse af dine deltagere
- Dit konkrete oplæg – indhold, opbygning og budskab
- Forskellen på fin og fantastisk formidling
- Humor, h
istoriefortælling, nervøsitet, mindset mv.
- Udvikling og opgradering af dit manuskript

Patrick Larsen
Patrick Larsens baggrund og erfaring
 • Stand-up komiker som primær beskæftigelse 2006-2011. Publikumsopvarmer for komikere som Anders Matthesen, Simon Talbot, Torben Chris og Anders Stjernholm. Optrådt på comedy klubber sammen med flere af de største navne i dansk comedy. 
 • Team Leader (siden 2007) og Lead Facilitator (siden 2011) i True North. Hovedansvarlig for undervisning i Personligt Lederskab og Sociale Kompetencer på talrige åbne True North Camps for teenagere og True North Innovative Læringsforløb på danske folkeskoler.
 • Kulturpilot (teater og performance) ved Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK) i 2009.
 • Udgav i 2012 sit poetiske debutalbum ”Inden Jeg Sover”, der gik nr. 1 på den danske Rap/Hip-Hop
  iTunes Top 200 liste – har afholdt en stribe livekoncerter og skriveworkshops siden.
 • Personlig speaker træner for profiler som Sofia Manning, Chris Manning, Anders Kjærgaard, Mie Kaae, Martin Bonde, Gert Rune, Thomas Grønnemark. Derudover adskillige ledere og medarbejdere i diverse virksomheder. Desuden undervist skolelærere i undervisningsteknik og klasseledelse.
 • Gæsteunderviser i bl.a. Public Speaking og Master Coaching på Manning Inspire’s uddannelser og gæsteforelæser på Københavns Universitet - undervisning i skriveteknik.
 • Kåret som "Top Speaker Copenhagen 2015”, da Eric Edmeades, ofte fremhævet som verdens bedste speaker træner, for første gang var i Danmark med sit "Business Freedom Speaker Academy".
 • Besøgt bl.a. San Fransisco, Oslo og London flere gange for at opleve og lære af nogle af verdens bedste speakere. Desuden fået personlig speaker træning af profiler som Steve Arrowood og Nicolai Moltke-Leth.
 • Booket til et hav af foredrag for virksomheder og uddannelsessteder.
 • Alt i alt undervist, underholdt og inspireret over 28.000 mennesker gennem de seneste 12 år.


Et udpluk af udtalelser fra speakere, som Patrick har arbejdet med:

”Vil du have brugbar, specifik og inspirerende input til, hvordan du bliver en bedre underviser eller foredragsholder, er det Patrick du skal vælge!”
- Sofia Manning, coach, underviser og forfatter

 

”Tak for din feedback, Patrick! Hver gang er jeg imponeret over din kompetente og meget specifikke feedback, som giver mig mulighed for at udvikle mit foredrag til verdensklasse. Vi har et langt samarbejde foran os!”
- Gert Rune, foredragsholder og forfatter

 

”Patrick er virkelig dygtig. Med hans unikke blik for hvordan et foredrag eller oplæg kan forbedres, og særligt blive mere humoristisk, får man kompetent og praksisnær viden og feedback. Og så er han en rar og sjov ung mand med hjertet på rette sted. Hvis du overvejer et forløb med Patrick, kan jeg kun sige, at du gør en god investering.”
- Anders Kjærgaard, foredragsholder, tidl. leder for Slædepatruljen SIRIUS, psykolog & specialkonsulent hos militærpsykologisk afdeling

 

”Patrick Larsen er en éner. Hans talenter som formidler er formidable. Selv som erfaren underviser lærte jeg, at der var masser af små ting jeg kunne justere og forbedre, for at blive endnu sjovere og mere powerfuld på scenen - Han har en særlig evne til at give yderst specifik feedback. Jeg vil anbefale alle undervisere/foredragsholdere/formidlere/performere et forløb med Patrick. Uanset om du er ny og grøn, eller gammel og garvet.”
- Mie Kaae, underviser, forfatter og founder af Blackbird Institute

 

”Jeg er begyndt, med små skridt, at integrere Patricks råd til mig – de er bare for fede!”
- Thomas Grønnemark, foredragsholder og forfatter

 

”Når du starter et samarbejde med Patrick, er det som at få en ny ven, der bare ønsker, at du skal være den bedste. Han besidder en særlig evne til at være nærværende i hele forløbet med det formål, at du bliver endnu bedre foran dit publikum. Mine foredrag har fået en helt ny dimension. TAK Patrick!”
- Søren Dahl, eventyrer, sømand og foredragsholder