Patrick Larsen

Patrick Larsen, træner hos One2speak - førstehjælpe for foredragsholdere

Patrick Larsen
Foredragstræner

Tlf. +45 22 62 87 80
Patrick@one2speak.dk

Patrick har været en del af One2speak siden 2017. Han kan bookes til 1-1 træningsforløb.

Han træner både de helt nye, de nogenlunde etablerede og de helt store foredragsholdere.

Et 1-1 træningsforløb med Patrick styrker kvaliteten af dit indhold og din performance, når du står på scenen, foran dine deltagere. Du bliver skarpere, sjovere og nemmere at huske – hvilket øger sansynligheden for en genbooking og/eller en anbefaling.

Patrick er selv en yderst erfaren foredragsholder, der hvert år står foran tusindvis af foredragsdeltagere. Han bliver selv omtalt som en af Danmarks bedste foredragsholdere. Han har levet livet som fuldtidsprofessionel kommerciel foredragsholder, og kender både udfordringerne, bekymringerne og glæderne ved at være 100% foredragsholder.

Han er oprindeligt stand-up komiker og har varmet op for bl.a. Anders Matthesen og Simon Talbot. Han har været Lead Facilitator i True North siden 2011 og er desuden certificeret Master Coach.

Privat bor Patrick i Valby med sin forlovede, Mathilde.

Læs mere om et 1-1 træningsforløb med Patrick her

Nicolai Moltke-Leth, stifter af True North, siger om Patrick Larsens evner som formidler:
“Patrick har undervist for True North i mange år nu og han er en fantastisk underviser. Han er en levende, energifyldt og humoristisk speaker, som formår at kombinere storytelling samtidig med at han konstant engagerer sit publikum. Patrick er et sikkert kort, som kan sit håndværk. Patrick har mine varmeste anbefalinger til enhver, der gerne vil lære samtidig med at de underholdes.”

Baggrund og højdepunkter

 • Udviklede i 2016 foredraget Tro På Dig Selv, der af mange er blevet kaldt Danmarks bedste foredrag til unge.
 • Som stand-up komiker har Patrick været publikumsopvarmer for blandt andre Anders Matthesen, Simon Talbot og Torben Chris. Derudover optrådt på comedy klubber sammen med flere af de største navne i dansk comedy og underholdt til talrige privat- og firmaarrangementer.
 • Kåret som "Top Speaker Copenhagen 2015”, da Eric Edmeades, ofte fremhævet som verdens bedste speaker træner, for første gang var i Danmark med sit "Business Freedom Speaker Academy".
 • Lead Facilitator i True North siden 2011, på True North Camps for teenagere.
 • Hovedansvarlig for undervisning i Personligt Lederskab og Sociale Kompetencer fra 2013-2015 da True North udbød 4-ugers Innovative Læringsforløb på danske folkeskoler.
 • Kulturpilot (teater og performance) ved Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK) i 2009.
 • Udgav i år 2012 (under kunstnernavnet Spow) sit hidtil eneste album ”Inden Jeg Sover”, der gik nr. 1 på den danske iTunes Rap/Hip-Hop liste – har afholdt en stribe livekoncerter og skriveworkshops siden.
 • Personlig speaker træner for profiler som Sofia Manning, Chris Manning, Thomas Grønnemark, Anders Kjærgaard, Mie Kaae og Gert Rune. Derudover adskillige ledere og medarbejdere fra en bred vifte af virksomheder. Desuden undervist skolelærere i undervisningsteknik og klasseledelse.
 • Ved flere lejligheder været gæsteunderviser i bl.a. Public Speaking og Master Coaching på Manning Inspire’s uddannelser.
 • Ved flere lejligheder været gæsteforelæser på Københavns Universitet - undervisning i skriveteknik.
 • Rejst til San Fransisco, Oslo og London flere gange for at opleve og lære af nogle af verdens bedste speakere. Desuden fået personlig speaker træning af profiler som Steve Arrowood og Nicolai Moltke-Leth.
 • Booket til et hav af foredrag for virksomheder og uddannelsessteder.
 • Mere end 35.000 mennesker har gennem de seneste 12 år oplevet Patrick på en scene. 

Her er et udpluk af udtalelser fra foredragsholdere, som Patrick har arbejdet med:

”Vil du have brugbar, specifik og inspirerende input til hvordan du bliver en bedre underviser eller foredragsholder, er det Patrick du skal vælge!”
- Sofia Manning, coach, underviser og forfatter

”Jeg er begyndt, med små skridt, at integrere Patricks råd til mig – de er bare for fede!”
- Thomas Grønnemark, indkastræner for flere af Europas største fodboldklubber, foredragsholder og forfatter

”Patrick er virkelig dygtig. Med hans unikke blik for hvordan et foredrag eller oplæg kan forbedres, og særligt blive mere humoristisk, får man kompetent og praksisnær viden og feedback. Og så er han en rar og sjov ung mand med hjertet på rette sted. Hvis du overvejer et forløb med Patrick, kan jeg kun sige, at du gør en god investering.”
- Anders Kjærgaard, foredragsholder, tidl. leder for Slædepatruljen SIRIUS, psykolog & specialkonsulent hos militærpsykologisk afdeling

”Patrick Larsen er en éner. Hans talenter som formidler er formidable. Selv som erfaren underviser lærte jeg, at der var masser af små ting jeg kunne justere og forbedre, for at blive endnu sjovere og mere powerfuld på scenen - Han har en særlig evne til at give yderst specifik feedback. Jeg vil anbefale alle undervisere/foredragsholdere/formidlere/performere et forløb med Patrick. Uanset om du er ny og grøn, eller gammel og garvet.”
- Mie Kaae, underviser, forfatter og founder af Blackbird Institute

 ”Tak for din feedback, Patrick! Hver gang er jeg imponeret over din kompetente og meget specifikke feedback, som giver mig mulighed for at udvikle mit foredrag til verdensklasse. Vi har et langt samarbejde foran os!”
- Gert Rune, foredragsholder og forfatter

”Når du starter et samarbejde med Patrick, er det som at få en ny ven, der bare ønsker, at du skal være den bedste. Han besidder en særlig evne til at være nærværende i hele forløbet med det formål, at du bliver endnu bedre foran dit publikum. Mine foredrag har fået en helt ny dimension. TAK Patrick!”
- Søren Dahl, eventyrer, sømand og foredragsholder