Skip to content

Patrick Larsen

Patrick Larsen

Patrick har været en del af One2speak siden 2017. Han kan bookes til 1-1 træningsforløb.

Han træner både de helt nye, de nogenlunde etablerede og de helt store foredragsholdere.

Et 1-1 træningsforløb med Patrick styrker kvaliteten af dit indhold og din performance, når du står på scenen, foran dine deltagere. Du bliver skarpere, sjovere og nemmere at huske – hvilket øger sansynligheden for en genbooking og/eller en anbefaling.

Patrick er selv en yderst erfaren foredragsholder og stand-upper, der hvert år står foran tusindvis af foredragsdeltagere. Han har levet livet som fuldtidsprofessionel kommerciel foredragsholder, og kender både udfordringerne, bekymringerne og glæderne ved at være 100% foredragsholder.

Han er oprindeligt stand-up komiker og har varmet op for bl.a. Anders Matthesen. Han har været Lead Facilitator i True North siden 2011 og er desuden certificeret Master Coach.


Sagt om Patrick

“Patrick har undervist for True North i mange år nu og han er en fantastisk underviser. Han er en levende, energifyldt og humoristisk speaker, som formår at kombinere storytelling samtidig med at han konstant engagerer sit publikum. Patrick er et sikkert kort, som kan sit håndværk. Patrick har mine varmeste anbefalinger til enhver, der gerne vil lære samtidig med at de underholdes.
Nicolai Moltke-Leth, stifter af True North

”Vil du have brugbar, specifik og inspirerende input til hvordan du bliver en bedre underviser eller foredragsholder, er det Patrick du skal vælge!”
– Sofia Manning, coach, underviser og forfatter

”Jeg er begyndt, med små skridt, at integrere Patricks råd til mig – de er bare for fede!”
– Thomas Grønnemark, indkastræner for flere af Europas største fodboldklubber, foredragsholder og forfatter

”Patrick er virkelig dygtig. Med hans unikke blik for hvordan et foredrag eller oplæg kan forbedres, og særligt blive mere humoristisk, får man kompetent og praksisnær viden og feedback. Og så er han en rar og sjov ung mand med hjertet på rette sted. Hvis du overvejer et forløb med Patrick, kan jeg kun sige, at du gør en god investering.”
– Anders Kjærgaard, foredragsholder, tidl. leder for Slædepatruljen SIRIUS, psykolog & specialkonsulent hos militærpsykologisk afdeling

”Patrick Larsen er en éner. Hans talenter som formidler er formidable. Selv som erfaren underviser lærte jeg, at der var masser af små ting jeg kunne justere og forbedre, for at blive endnu sjovere og mere powerfuld på scenen – Han har en særlig evne til at give yderst specifik feedback. Jeg vil anbefale alle undervisere/foredragsholdere/formidlere/performere et forløb med Patrick. Uanset om du er ny og grøn, eller gammel og garvet.”
– Mie Kaae, underviser, forfatter og founder af Blackbird Institute

 ”Tak for din feedback, Patrick! Hver gang er jeg imponeret over din kompetente og meget specifikke feedback, som giver mig mulighed for at udvikle mit foredrag til verdensklasse. Vi har et langt samarbejde foran os!”
– Gert Rune, foredragsholder og forfatter

”Når du starter et samarbejde med Patrick, er det som at få en ny ven, der bare ønsker, at du skal være den bedste. Han besidder en særlig evne til at være nærværende i hele forløbet med det formål, at du bliver endnu bedre foran dit publikum. Mine foredrag har fået en helt ny dimension. TAK Patrick!”
– Søren Dahl, eventyrer, sømand og foredragsholder

Kontakt Patrick Larsen

Har du spørgsmål eller forespørgsler, som vedrører Patrick Larsen, så brug gerne nedenstående formular.