Skip to content

Sådan kan One2speak hjælpe dig som foredragsholder

Som foredragsholder får du løbende behov for rådgivning og sparring, så du vedholdende udvikler på din foredragsforretning. Vi hjælper dig med alt det, der drejer sig om at udvikle og afholde et godt foredrag – og alt det, der handler om din synliggørelse, så du kan markedsføre og sælge dine foredrag.
Se nogle af vores produkter her.

At have et fokuseret og gennemarbejdet foredragsunivers er relevant for alle foredragsholdere, hvad enten du skal skabe synlighed eller understøtte dit salg.  

Du har brug for at synliggøre dig selv og/eller dit foredragsprodukt. Sammen lægger vi en plan for indsatserne, udbredelsen af dine budskaber og hvor disse så vidt muligt skal placeres.

Få lavet en eller flere skarpe tekster, der kan tydeliggøre dit foredragsprodukt og dig som profil. Gode tekster er også afgørende for dit arbejde med søgemaskineoptimering.

Du har brug for at styrke din performance og ønsker 1-1 foredragstræning. Sammen med dig tilpasser vores træner et forløb, der styrker din evne til at holde foredrag.

Du har et konkret foredrag i kalenderen. Anders Gisselmann kommer og overværer dette og giver dig efterfølgende en 360 graders feedback på indholdet og din performance.

Foredragsmarkedet er uigennemsigtigt. Sammen skyder vi genvej til det setup, der er det rigtige for dig ift. priser, salg, samarbejder – hvad kan du selv, og hvor skal du have hjælp?

Lad os ringe sammen, så vi kan afklare dit individuelle behov.

Udfyld denne simple formular, så ringer vi dig op. Skriv gerne hvis et tidspunkt passer dig bedst.

Jeg ser frem til dialogen om dine ønsker til opgraderingen af dine foredragsaktiviteter.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Rådgiver for foredragsholdere