Skip to content

One2speak kan aktuelt hjælpe dig 1-1
med disse 9 essentielle indsatser

Før du investerer tid og penge i at blive foredragsholder, kan det være hensigtsmæssigt at være 100% afklaret om, hvorvidt det er vejen at gå for dig.

Foredragsmarkedet er uigennemsigtigt. Sammen skyder vi genvej til det setup, der er det rigtige for dig ift. priser, salg, samarbejder – hvad kan du selv og hvor skal du have hjælp?

At have et fokuseret og gennemarbejdet foredragsunivers er relevant for alle foredragsholdere, hvad enten du skal skabe synlighed eller understøtte dit salg.  

Du har et konkret foredrag i kalenderen. Anders Gisselmann kommer og overværer dette og giver dig efterfølgende en 360 graders feedback på indholdet og din performance.

Du ønsker at arbejde seriøst med dit manus og vil gerne have struktureret et stærkt foredrag, der er behovsdækkende og måske involverende og underholdende.

Du har brug for at synliggøre dig selv og/eller dit foredragsprodukt. Sammen lægger vi en plan for indsatser og udbredelse af dine budskaber og hvor disse skal forsøgt placeret.

Få lavet en eller flere skarpe tekster, der kan tydeliggøre dit foredragsprodukt og dig som profil. Gode tekster er også afgørende for dit arbejde med bl.a. SEO.

Du har brug for at styrke din performance og ønsker 1-1 foredragstræning. Sammen med dig tilpasser vores træner et forløb, der bringer dig i mål.

Du ønsker at skabe et konkret foredragsprodukt, der er behov for og som der rent faktisk er købere til i det lukkede -og/eller åbne foredragsmarked.

Lad os ringe sammen, så vi kan afklare dit individuelle behov.

Udfyld denne simple formular, så ringer vi dig op. Skriv gerne hvis et tidspunkt passer dig bedst.

Jeg ser frem til dialogen om dine ønsker til opgraderingen af dine foredragsaktiviteter.

Bedste hilsner
Anders Gisselmann
Rådgiver for foredragsholdere