Skip to content

21 års erfaring med rådgivning, sparring, salg og udvikling af foredragsholdere

One2speak blev stiftet i 2000 og har siden været en markant aktør i den Skandinaviske foredragsbranche. Vi er foredragsholderens førstehjælper, hvad enten det gælder opbygningen af foredrag, træningen af foredrag eller foredragsholderens kommercielle indsatser. Vi samarbejder med foredragsbureuaer, forlag og andre aktører, der spiller centrale roller i en foredragsholders liv.

Den enkelte foredragsholder er altid i centrum. Vi har stor respekt for menneskers originalitet og ikke to foredragsholdere er ens.

HD(A), Anders Gisselmann (f.1975)

Anders er manden bag One2speak. I 21 år har han haft et intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret adskillige foredrag og gør det fortsat.

Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det. Han er fortsat agent for en række foredragsholdere.

I en lang årrække har han været rådgiver for Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her var han bl.a. konsulent på opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland, ligesom han var med i opstarten og navngivningen af Tikko.dk, der er i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter.

Anders Gisselmann er selv en aktiv foredragsholder -og underviser i det private -og offentlige erhvervsliv. Læs mere her, hvis du vil booke Anders til at lære jeres ledere og medarbejdere at holde foredrag. 

Gudskelov har han også et liv, der ikke handler om foredrag. Han sidder i bestyrelsen i NGO´en LittleBigHelp, er partner og bestyrelsesmedlem i en ejendomsvirksomhed og bidrager redaktionelt til foredragsholderes bøger. Bl.a. har han skrevet bestselleren, “Martin Thorborg – Iværksætter til jeg dør” og Martin Thorborgs seneste bog, “Fra led til leder”.

Inden foredragsverdenen ramte Anders var han sportschef og generalsekretær i Dansk Vandski Forbund under Team Danmark og DIF (97-2000)

Se udvalgte foredragsholdere, Anders har arbejdet med

Hvad siger foredragsholderne?

 

One2speak Aps
Cvr: 35 67 87 94
Kontakt@one2speak.dk
Tlf. +45 20 15 92 58

Besøgsadresse:
Tower77
Vandtårnsvej 77
2860 Søborg

Bank: Nordea
Revisor: RealVision