Jeppe Christoffersen

Jeppe er foredragstræner og foredragsudvikler i One2speak.

Med udgangspunkt i dine individuelle muligheder hjælper han dig til at blive sikker og autentisk som foredragsholder.

Godt humør og en seriøs tilgang til arbejdet med foredragsholdere kendetegner Jeppe, hvad enten han træner 1-1, underviser grupper eller holder kurser.

Jeppe kan engares til 1-1 træning og feedback. Enten som enkeltstående sessions eller i forløb.

Han kan også engageres til udvikling af foredragets opbygning fra A-Z.

Stor og bred erfaring

Jeppe har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og arbejder med udgangspunkt i sin baggrund som skuespiller, coach og proceskonsulent. Han har undervist i -og optrådt med impro comedy siden 1989, så han er også manden der kan hjælpe dig, hvis du kæmper med nervøsitet eller frygter at “klappen” går ned midt i et foredrag.

Han har desuden over 20 års erfaring med Erhvervsskuespil, en skuespilsform hvor ledere eller medarbejdere afprøver virkelige kommunikations problematikker af i et situationsspil.

Metode

Når Jeppe arbejder med foredragsholdere i forløb, starter han med at lave en personlig udviklingsplan for forløbet. Hvis det kun er en enkel times træning/sparring, har han en forudgående samtale med foredragsholderen, hvor der afklares ift. mål og forventninger til træningen/sparringen.

Jeppe arbejder både med det eksisterende foredrag, hvor han og foredragsholderen i fællesskab kan optimere ved eventuelt at tilføre mere humor, fakta eller følelser. I kan også optimere ved at arbejde med at ændre på formen og dramaturgien i foredraget.

Jepper hjælper dig med dit personlige udtryk, din fremtoning på scenen og den måde du bruger dine hænder, stemme og krop på i foredraget.

Hans vigtigste værktøjer som underviser er: At flytte og udvikle dig og dit foredrag, på en tryg og behagelig måde ud fra hans device: “Jeg tror på, at din største mulighed for at udvikle dig, ligger i den kasse, som du har sværest ved at åbne.”
 

 

Kontakt Jeppe Christoffersen

Har du spørgsmål eller forespørgsler, som vedrører Jeppe, så brug gerne nedenstående formular.