Erhverv

Kurser og workshops til ledere og medarbejdere i private -og offentligere virksomheder, organisatationer og institutioner.

At kunne opbygge stærke præsentationer og foredrag er en uhyre vigtig kompetence i mange arbejdsmæssige henseender. Underligt nok er det, at lave et spændende foredrag frem for en kedelig præsentation ikke noget, som ret mange ledere og medarbejdere har lært. De fleste har primært taget kurser i præsentationsteknik og kropssprog - altså performancedelen.

One2speak har 21 års erfaring i at opbygge præsentationer og foredrag og udvikle det indhold, som skal sikre kvalitet, relevans og udbytte. Sikre et stærkt resultatat for både afsendere og deltagere.

Vi arbejder med ledere, medarbejdere, eksperter, undervisere, skuespillere, politikere, sportsfolk og foredragsholdere, der skal lave stærke præsentationer og foredrag.

Byg en stærk præsentation
Som foredrag, kursus el. workshop

Foredrag, kurser og workshops kan bookes på danske eller engelsk og kan afholdes hos jer eller på en ekstern lokation. Varighed og indhold tilpasses i samarbejde med jer.


Individuelle forløb og træning

Vi tilbyder individuel sparring og træning af ledere og nøglemedarbejdere.

 

Byg en stærk præsentation kan f.eks. være relevant for følgende deltagergrupper:

  • Ledere, der ønsker at blive bedre til at lave præsentationer, hvad enten målgruppen er ledere, medarbejdere eller eksterne interessenter.
  • Sælgere, der ønsker at forføre fremfor evindeligt at skulle overbevise kunderne om produktets el. ydelsens fortræffeligheder.
  • Medarbejdere, der regelmæssigt skal præsentere enten intern og ekstern, og som oplever at præsentation er noget irriterende, der skal overståes.
  • Politikere, der skal skabe interesse for en dagsorden, men som i første omgang skal have borgere eller andre politikere til at lytte.
  • Lærere eller pædagoger, der skal præsentere for elevernes forældre til aftenseancer, hvor alle i lokalet håber, at det bliver sjovere end det seneste møde.
  • “Ambassadører”, der skal skabe following og få medarbejdere, medlemmer eller andre til at gå i en given retning.
  • Alle sammenhænge hvor fagligheden i en præsentation, risikerer at stå i vejen for resultatet.