Anders Gisselmann

Anders-Gisselmann-Foredragsrådgiver-2-e1513527001487-1140x408

Anders Gisselmann
Rådgiver, agent og udvikler for foredragsholdere

E-mail: Anders@one2speak.dk
Tlf: +45 20 15 92 58

Mød Anders på disse aktuelle kurser

Fra præsentation til foredrag
- Lær at bygge et stærkt foredrag
Læs alt om kurset her

Foredragsholder 2021
- Få succes som foredragsholder
Læs alt om kurset her

HD(A), Anders Gisselmann

Stifter af foredragsvirksomheden One2speak tilbage i sommeren 2000.

Gennem 20 år har Anders (1975) haft intenst fokus på at udvikle og træne alle typer af mennesker, der har villet begå sig som foredragsholdere. Kendte og ukendte. I Danmark og internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret adskillige foredrag og gør det fortsat.

Han har samtidig haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har, i  tæt samarbejde med foredragsholdere, bygget deres foredragskarrierer op helt fra bunden, eller skabt en re-lancering, når der har været brug for det. Han er fortsat agent for en række foredragsholdere.

Se udvalgte foredragsholdere her
Se udtalelser om Anders her

I en lang årrække har han været rådgiver for Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her var han bl.a. konsulent på opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland, ligesom han var med i opstarten af Tikko.dk, der er i dag er Danmarks største udbyder af foredragsbilletter.

I dag underviser og rådgiver han foredragsholdere. Han samarbejder med foredragsbureauer, arrangører og forlag og fungerer fortsat som agent. De seneste år er han selv blevet en aktiv foredragsholder og underviser i erhvervslivet.

Gudskelov har han også et liv, der ikke handler om foredrag. 

Han sidder i bestyrelsen i NGO´en LittleBigHelp, er partner og bestyrelsesmedlem i en ejendomsvirksomhed og bidrager redaktionelt til foredragsholderes bøger. Bl.a. har han skrevet bestselleren, "Martin Thorborg - Iværksætter til jeg dør" og Martin Thorborgs seneste bog, "Fra led til leder".

Inden foredragsverdenen ramte Anders, var han sportschef og generalsekretær i Dansk Vandski Forbund under Team Danmark og DIF (97-2000).

Når solen står op vågner Anders i Værløse med sin hustru Tinna. Sammen har de trampolinspringere Otto og fodboldtossen Walter.