Anders Gisselmann

Anders Gisselmann, rådgiver om foredrag
Patrick Larsen

Anders Gisselmann
Foredragsrådgiver, agent og underviser

Tlf. +45 20 15 92 58
anders@one2speak.dk

HD(A), Anders Gisselmann

Stifter af foredragsvirksomheden One2speak tilbage i sommeren 2000.

Gennem 19 år har Anders (1975) haft intenst fokus på at udvikle og træne foredragsholdere, ledere, konsulenter, eksperter, undervisere og andre der har behov for at kunne holde stærke foredrag i Danmark eller internationalt. Han har udviklet, skrevet og implementeret adskillige foredrag og gør det fortsat for mange.

I foredragsverdenen har han samtidig været agent og haft det kommercielle ansvar for adskillige foredragsholdere og har bygget mange foredragskarrierer op helt fra bunden. Han har været rådgiver og bestyrelsesmedlem hos Skandinaviens største foredragsformidler, Athenas. Her har han desuden været konsulent på opstarten af foredragsbureauerne i Norge, Sverige og Tyskland.

I dag er Athenas/Tikko bureauerne han samarbejder med.

Anders holder selv foredrag og kurser. Bl.a. er han aktuel med foredraget:
"Foredraget om foredragene".

Anders har også et liv, der ikke handler om foredrag. Han sidder i bestyrelsen i NGO´en LittleBigHelp, er partner og bestyrelsesmedlem i en ejendomsvirksomhed og har bl.a. skrevet bestselleren, "Martin Thorborg - Iværksætter til jeg dør" og Martins nylige udgivelse, "Fra led til leder".

Inden foredragsverdenen ramte ham, var han sportschef og generalsekretær i Dansk Vandski Forbund under Team Danmark og DIF (97-2000)

Privat er Anders gift med Tinna og har drengene Otto og Walter.

Patrick Larsen
Foredragstræner

Tlf. +45 22 62 87 80
Patrick@one2speak.dk  

Patrick Larsen

Patrick Larsen kan bookes til 1-1 træning og workshops for større eller mindre grupper.

Patricks arbejde er fokuseret omkring individuel sparring for foredragsholdere og andre formidlere – heriblandt underviseren, konsulenten, facilitatoren og lederen, der ønsker at styrke kvalitet og performance ved foredrag, oplæg og præsentationer.

I sin træning kan han f.eks. tage udgangspunkt i:

  • Din formidlingsstil - styrker, talenter og udvikling
  • Samspillet med og inddragelse af dine deltagere
  • Dit konkrete oplæg – indhold, opbygning og budskab
  • Forskellen på fin og fantastisk formidling
  • Humor, historiefortælling, nervøsitet, mindset mv.
  • Udvikling og opgradering af dit manuskript

Patrick er oprindeligt Stand-up komiker og har varmet op for bl.a. Anders Matthesen og Simon Talbot. Han har været Team Leader (siden 2007) og Lead Facilitator (siden 2011) i True North. Hovedansvarlig for undervisning i Personligt Lederskab og Sociale Kompetencer på talrige åbne True North Camps for teenagere og True North Innovative Læringsforløb på danske folkeskoler.