Anders Gisselmann

Få succes som foredragsholder

I en årrække har jeg bevidst ikke afholdt kurser omkring foredragsholderens kommercielle aktiviteter. Det laver jeg om på i uge 37 og 38, hvor jeg afholder 4 inspirationsdage for kommercielle foredragsholdere. Jeg giver et stærkt handlingskatalog til de aktiviteter og indsatser, der kan give dig som foredragsholder succes anno 2021.

Jeg sælger kun 15 pladser til hver af de 4 dage. Du kan deltage i Aalborg – Kolding – Roskilde og København.

Køb din billet i uge 25 og spar 20%.
Rabatten gælder fra lørdag, den 19. juni – søndag, den 27. juni 2021.
Læs mere og book din billet her

Dagen kalder jeg FOREDRAGHOLDER 2021 og hovedet på sømmet handler den om, hvordan du slår hul på bylden og for alvor får gang i dine foredragsbookinger. Med de anvisninger og indsigter jeg giver dig på dagen, er det op til dig selv om du vil være foredragsholder. Jeg kan ikke lave handlingerne for dig, men jeg kan sikre, at du går i den rigtige retning herfra.

Jeg har hjulpet foredragsholdere i 21 år

Dagen bygger på mit kommercielle arbejde med foredragsholdere i perioden 2000-2021. I den periode har jeg været med til at stifte 6 foredragsbureauer, herunder Skandinaviens største formidler Athenas´ afdelinger i Tyskland, Sverige og Norge. Jeg har rådgivet åbne foredragsudbydere og var med til at starte Tikko.dk, der i dag er Danmarks største udbyder af åbne foredrag.

Dagen er fyldt med indsigter og cases fra den virkelig verden. Set udefra kan foredragsmarkedet være svært at gennemskue – og det er min indsigt og viden indefra, jeg usigeligt gerne vil dele med foredragsholdere, der gerne vil styrke deres position i markedet og tage deres karriere som foredragsholder seriøst, hvad enten den skal være på fuld tid eller som en del af et andet arbejdsliv.

Aktuel viden, to-do lister og skabeloner

De seneste måneder har jeg bl.a. holdt møder med aktørerne på både det lukkede foredragsmarkedet – primært formidlingsbureuaerne og i det åbne regi, hvor danskerne nu igen kan gå til foredrag. Du får derfor helt aktuel indsigt.
Efter dagen undgår du at gå galt i byen. Sammen med andre foredragsholdere, har jeg gennem årene lavet alle fejlene for dig.

På dagen får du desuden en række to-do lister ift. dine konkrete indsatser – f.eks.  en skabelon til at prissætte dit foredrag overfor forskellige aktører i markedet, en skabelon til dine foredragskontrakter, listning af foredragsformidlere og arrangører af foredrag.

Jeg glæder mig enormt til disse 4 dage, for jeg ved, at den indsigt og det idekatelog i som foredragsholdere vil gå fra dagen med, allerede har været guld værd for mange foredragsholdere.

Læs mere og book din billet her

Fortsat god sommer!

Bedste hilsner
Anders Gisselmann