Byg et stærkt foredrag

Byg et stærk foredrag – sidste kursusdato er sat

Nogle lege skal som bekendt stoppe, mens de er gode.

Det gælder mit kursus, BYG ET STÆRKT FOREDRAG, som jeg i en årrække har holdt med deltagelse fra adskillige foredragsholdere i Danmark. Jeg har været meget glad for at afholde kurserne. Ikke mindst fordi det har givet mig muligheden for at møde adskillige af jer foredragsholdere og uddybe -og ajourføre mit kendskab til jer og de udfordringer man står overfor som foredragsholder. Dernæst har jeg fået lov til at slå mine hovedbudskaber fast, bl.a. at du skal gøre dig umage som foredragsholder, du skal turde værde mere interessant end dit emne og du skal opfinde noget, der ikke findes i forvejen.

Kurset den 11. december bliver min sidste udgave af BYG ET STÆRKT FOREDRAG. Har du tidligere deltaget på kurset og været glad for din deltagelse, vil jeg være taknemmelig, hvis du vil anbefale relevante foredragsholdere at deltage. Og, har du overvejet at deltage, så er det nu du skal tilmelde dig her på siden.

Og hvorfor skal en god leg så stoppe? Det skal den af flere årsager, som jeg kommer til at skrive mere om. Markedssituationen på foredragsmarkedet, Covid-19, Facebooks dominans ift. markedsføring af kurser, prioritering af indsatser er blandt årsagerne.

1000 tak til alle jer der har deltaget. Det har været en stor fornøjelse at møde jer og følge mange af de rejser I efterfølgende har taget som foredragsholdere.

Fra marts 2020 underviser jeg på det mere generelle kursus, Byg en stærk præsentation. Det er bestemt relevant for foredragsholdere, men har ikke vinklen til det kommercielle foredragsmarked med. Se evt. mere på Andersgisselmann.dk.

Bedste hilsner
Anders